Leksikon
     
 
Omtaler

Vi har bedt flere av Norges ledende bartendere om å vurdere
Bartenderens Leksikon. Her er deres dom:

 

Terningkast 6

En mer komplett barbok, eller leksikon for bartendere finnes ikke.
Bartenderens Leksikon BØR finnes i en hver bar med respekt for seg selv, og for kunden.

Et mesterverk!

Bård Koen
Leder av Barskolen i Trondheim.

 

 

Terningkast 6

Jeg syntes boken er et ypperlig oppslagsverk som det ikke finnes maken til på norsk og som alle vil ha stor glede og nytte av. Det er selvfølgelig ingen ulempe at den er skrevet av en norsk bartender som har svært god kunnskap om norske barer og arbeidsmetoder.

Et monster av en cocktailbok!

Roar Hildonen
Norgesmester i 1999
Verdensmester i 1993

 

 

Terningkast 6

Rune Salomonsen
Leder for Barakademiet i Stavanger  

 

 

Terningkast 5

Stig Bareksten
Norgesmester i flair mm.  

 

 

Terningkast 6

Marit Mora
Norgesmester i 2006
Nordisk mester i 2005

 

 

Terningkast 6

BARBOK I TOPPKLASSE

I disse dager lanseres det en barbok med alt man trenger å vite om drinker, miksing, råvarer og teknikker. Og dette er boken som både hobby og profesjonelle bartendere ha. For en mer komplett og oversiktlig bok om drinker finnes ikke.

Jeg er så heldig å ha ett eksemplar hjemme av første bind (det er 2 bind) og etter å ha bladd noen dager i denne skjønner jeg at en ikke trenger flere bøker om drinker og drinkemiksing.
Disse 2 bøkene vil gi en fullstendig oversikt over alt det en trenger å vite om drinker, oppskrifter og råvarer, samt fremgangsmåter og teknikker.

Første bind består av 384 sider fullpakket med oppskrifter, info og teknikker. I begynnelsen av boken gjennomgås historie, teknikker, tips, utstyr, frukt, miksere og alt er illustrert med forklarende bilder.
Resten av boken gjennomgår drinker fra A til L. Alt er med her. Drinkene med oppskrifter er satt opp systematisk med bilder innimellom. Kjente drinker er viet mer oppmerksomhet med ekstra bilder, historie og ekstra info rundt. Flere av disse historiene har ikke tidligere vært på trykk.

Ellers har oppskriftssidene en design og layout som gjør de lette å lese, samt enkle å forstå. Det er og lett å finne frem.

Les hele omtalen på matoppskrift.no

 

Knut Pettersen
Matoppskft.no

 

Flere omtaler kommer.

 

 

 
 
Hvordan bestille
 
   
Forsiden